Caillou. biedt een seizoensgebonden à la carte kaart aan en een mooie evenwichtige wijnkaart met een ruim Europees aanbod aan diverse wijnen voor elk budget.
Daarnaast presenteert Caillou. ook een Menu 'Mijn handen en smaken' in 4 of 5 gangen. Hierbij bieden wij een ruim assortiment wijnen per glas aan of u kan een keuze maken uit onze wijnkaart.
MENU 'MIJN HANDEN EN SMAKEN'
4 GANGEN 75 EURO
5 GANGEN 95 EURO
WIJNEN PER GLAS VANAF 8 EURO
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën of andere eetgewoontes door te geven.
Niet eerder vermeld, zal resulteren in een supplement van € 10 p.p. Dank voor uw begrip.
Vanaf zes personen vragen wij om het menu te nemen
Onze menu wordt geserveerd per tafel.
Het menu kan uitgebreid worden met een François selection (signature dish) €30
U kan steeds het menu uitbreiden met kaas (€13) of de kaas nemen in plaats van het nagerecht.
Als u het verkiest als extra alvorens uw dessert vragen wij een supplement van 12 euro.
Elke middag uitgezonderd zaterdag en op feestdagen serveren wij een
Tweegangen lunch aan 35 euro
of
Driegangen lunch aan 48 euro
De kaart en het menu worden samengesteld seizoensgebonden op basis van inspiratie van de chef.
Mogelijkheid tot spontane sollicitatie (mail naar info@restaurantcaillou.be)
Vacature voor Keukenmedewerker
(Enige ervaring vereist, bij voorkeur Nederlandstalig, jong, dynamisch, voltijds, vrij op zon- en maandag) voor sollicitaties/info mailen naar info@restaurantcaillou.be