Caillou. biedt een seizoensgebonden à la carte kaart aan en een mooie evenwichtige wijnkaart met een ruim Europees aanbod aan diverse wijnen voor elk budget.
Daarnaast presenteert Caillou. ook een Menu 'Mijn handen en smaken' in 4 of 5 gangen. Hierbij bieden wij een ruim assortiment wijnen per glas aan of u kan een keuze maken uit onze wijnkaart.
MENU 'MIJN HANDEN EN SMAKEN'
4 GANGEN 82 EURO
5 GANGEN 102 EURO
WIJNEN PER GLAS VANAF 9 EURO
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën of andere eetgewoontes door te geven.
Niet eerder vermeld, zal resulteren in een supplement van € 10 p.p. Dank voor uw begrip.
Vanaf zes personen vragen wij om het menu te nemen
Onze menu wordt geserveerd per tafel.
Het menu kan uitgebreid worden met een François selection (signature dish) €32
Elke middag uitgezonderd zaterdag en op feestdagen serveren wij een
Tweegangen lunch aan 42 euro
of
Driegangen lunch aan 54 euro
De kaart en het menu worden samengesteld seizoensgebonden op basis van inspiratie van de chef.
| 1 rekening per tafel |
MENU 'MIJN HANDEN EN SMAKEN'
4 GANGEN
Moelleux au chocolat
Met Callebaut chocolade
Tarbot
Groenten boeket, kervelbouillon
Rundscarpaccio
Balsamico, rucola en pijnboompitjes
Ganzenlever
Gebakken met gekarameliseerde wortel
5 GANGEN
Ganzenlever
Gebakken met gekarameliseerde wortel
Geelvintonijn
Zeealgen, dashi en wasabi
Rundscarpaccio
Balsamico, rucola en pijnboompitjes
Tarbot
Groenten boeket, kervelbouillon
Moelleux au chocolat
Met Callebaut chocolade