TAKE-AWAY KERST/NIEUWJAAR 2024 - 2025
Beste Klanten,
Voor de feestdagen hebben wij een 4- & 5-gangenmenu voorbereid om thuis van te genieten.
Ontdek onze take-away voor de feestdagen in onze shop.
Beste Klanten,
Voor de feestdagen hebben wij een 4- & 5-gangenmenu voorbereid om thuis van te genieten.
Ontdek onze take-away voor de feestdagen in onze shop.
MA: Gesloten
DI - WO - DO - VR - ZA: 12:00-14:00 & 18:30-20:30
ZO: Gesloten
Knokkestraat 282
8301 Knokke-Heist
T: +32 50 66 91 77
E: info@restaurantcaillou.be
Aankomsttijden per service:
Elke middag vanaf 12u00 tot 13u30
Elke avond vanaf 18u30 tot 20u00
Gesloten Zondag en Maandag
Honden zijn helaas niet toegelaten.
Volg ons op Instagram en Facebook
Mogelijkheid tot spontane sollicitatie (mail naar info@restaurantcaillou.be)
Vacature voor Keukenmedewerker
(Enige ervaring vereist, bij voorkeur Nederlandstalig, jong, dynamisch, voltijds, vrij op zon- en maandag)
Voor sollicitaties/info mailen naar info@restaurantcaillou.be
Sel Gris: www.selgris.be
Houtentiek: www.houtentiek.be
Dieter Descheemaeker: www.descheemaeker.eu
Palux: www.hilux-hillewaert.be
Heidi Wille: www.interieurbureau-wille.be
Terratorno: www.terratorno.be
Club Prosper Montagné: www.club-prosper-montagne.be
33Masterchefs: www.33masterchefs.be
Billecart-Salmon: www.champagne-billecart.fr
Filip Moerman fotografie: www.instagram.com/filipmoermanphotography
Atelier vierkant: www.ateliervierkant.com
Chocolatier M: www.chocolatier-m.be
Ask architecten: www.ask-architect.be