WIJ

Sander Van de Walle (1986) heeft de leiding in de keuken van Caillou. Van jongs af aan is hij gepassioneerd door eten. De eerste stapjes zette hij in mama's keuken en hij heeft een voorliefde voor desserts wat hem als "voordeel geeft dat hij zeer precies te werk gaat in alle gerechten die hij maakt."

Sander kwam zo'n 8 jaar geleden in Restaurant Sel Gris* terecht en werkte er zich op tot Frederiks rechterhand. Dit na meerdere stages en werkplaatsen in o.a. 't Hof Van Cleve***, De lijsterbes, Den Oosthoek, Tribeca** (Nederland) , Zaranda* (Mallorca) en Likoké* (Frankrijk).

In 2016 werd hij 2de op de wedstrijd Saissonier Patisserie Benelux. In oktober 2018 veroverde hij de titel 1ste kok van België "Prosper Montagné". Hij zet thans de passie van Frederik door in Caillou.

Camille Steenhuyse (1991) is uw gastvrouw. Na 11 jaar zaalervaring in restaurant Sel Gris*, bezorgt zij – en haar aanstekelijke lach – onze gasten een fantastische beleving. Beste troeven: haar oog voor detail en spontaniteit. Om haar kennis uit te breiden liep ze recent stage in Likoké* (Frankrijk) en Zaranda* (Mallorca).

Frederik Deceuninck (1982) is de bezieler van restaurant Caillou. Als ondernemer in hart en ziel laat hij Sander en Camille het nest uitvliegen om hun eigen ding te doen. Frederiks speelterrein blijft uitsluitend de keuken van Sel Gris. Samen met Sander beslist hij mee over de keuken van Caillou, maar hij zal er niet in de potten roeren. Als vanzelfsprekend staat hij als mentor voor 200 % achter het concept.

foto