Woensdag 22 februari
-- mogelijkheid tot reserveren zowel 's middags als 's avonds --
In samenwerking met Santé Wines organiseert Restaurant Caillou. twee gastronomische diners op woensdag 22 februari.
De uitgelezen kans om u gastronomisch te laten verwennen door de kookkunsten van Sander Van de Walle en een boeiende selectie topwijnen, gepresenteerd door Benoît Couderé en Dries Corneillie, te ontdekken.
Laat u verrassen op dit gastronomisch event met een heerlijke all-in formule:
Apéro & Hapjes
|
5 - Gangenmenu met bijpassende wijnen
geselecteerd door Benoît en Dries van Santé Wines
|
Koffie & Water
All-In formule : € 125 per persoon
Mogelijkheid tot spontane sollicitatie (mail naar info@restaurantcaillou.be)
Vacature voor Keukenmedewerker
(Enige ervaring vereist, bij voorkeur Nederlandstalig, jong, dynamisch, voltijds, vrij op zon- en maandag) voor sollicitaties/info mailen naar info@restaurantcaillou.be